Friske råvarer

I våre brygg som brygges på tradisjonelt vis så bruker vi kun naturlige ingredienser, nyknust malt og frisk humle er de viktigste råvarene.

Over There- Brygg nummer 20!

For første gang så har vi prøvd å brygge en APA- det ble og jubileumsbrygg, vi har kalt denne for Over There. Stor batch

 

Brygget uke 13 - Tappet uke 16

Dobbelt av alt 2

Etter en kjempesuksess med Mørk dobbel Ipa så måtte vi bare lage en ny versjon, denne gang som en liten batch.

 

Produsert i uke 13 - Tappet uke 16

For 1 Saison

Vi hadde lyst til å lage en Saison og valget falt på en oppskrift basert på Ølbrygging. no sin.

Vi brygget denne i en stor batch

 

Produsert uke 52 - Tappet uke 2 2014

Andre forsøk

Vi hadde stor suksess med Rolfs Porter, derfor lagde vi en ny versjon som vi kalte Andre forsøk, ble produsert i 50 liters batch

 

Produsert i uke 52- Tappet uke 2 2013

Vasebrygg

Til vaseløpet 2014 så brygget vi en Pale ale som vi tok på fat, dette ble en 80 liters batch, bra øl.

Dobbelt av Alt

Da vi fikk litt problemer med jule ølet så fikk vi tips til en go og sterk øl av ølbrygging.no, dette er en mørk dobbel IPA som vi har kalt dobbelt av alt. Brygget 80 liter- 9,5 %

 

Brygget uke 49- Tappet uke 51

Hvete høst med korken- sesong 2

I sesong 1 så lagde vi et hveteøl til påske- Per "Korken" Olsen satt navnet til ølet, han får og æren av å åpne årets sesong. En frisk og god hveteøl som settes i uke 32. (40 liter)

Produsert uke 35 2013- Tappet uke 37 2013

Bitter Håndtverk- sesong 2

Bitter Stout- sesong 1 ble en stor suksess og fikk topp karakter på test i Oslo (Schous kjelleren) Da må vi selvfølgelig lage en stor batch av denne( 80 liter) Bryggemesteren på Schouskjelleren sa at dette var skikkelig håndtverk- derav navnet.

 Produsert uke 32- Tappet uke 33 2013

Blond Oktober- sesong 2

Blond Ale- første forsøk, vi har lyst til å lage en Blond Ale. (40 liter)

 

Produsert uke 38 Tappet uke 41 2013

Ipa Special Vol 2- sesong 2

Vår egen Ipa ble kraftig og god- råvarer og basis fra Nøgne Ø, passer godt til kraftig mat, så vi satser at denne skal vær klar i god tid før jul, blir satt i uke 40. (40 liter)

Jul på Tingsaker- sesong 2

Juleølet 2012 ble et av våre beste øl i sesong 1, mørkt og med masse god smak, brygges denne gang (2013) i 80 liters versjon.

Endelig en Brown Ale fra Tingsaker

Vidar har talt varmt for en Brown Ale, og alle bryggerier med respekt for seg selv må ha denne på lista, så dette var på høy tid!

Tingsaker spesial- India Pale Ale

Vår egen komponerte IPA- laget i en liten batch, blir denne velykket så blir det reproduksjon i fullt volum neste gang.

Porter

Rolf har et sterkt ønske om en porter og slik ble Rolfs porter til, dette brygget blir brygget i midten av februar og blir vårt første mørke- vi gleder oss.

Påskeøl

Sesongøl er viktig og påskebrygget er på gang, årets påskebrygg er dedikert til Korken og har fått navnet Korkens beste påske, dette er et tysk hveteøl som det knytter seg store forventinger til. ferdig modnet i god tid før påske. Her har vi satt vårt eget preg på smaken med hemmelige tilsetninger i siste fase.

IPA

IPA er en klassiker, 90 flasker IPA står nå og modner og bør være klar i starten av Mars, for første gang fikk vi råvarer fra Nøgne Ø. Som orginalen så er det veldig mye smak og aroma i dette ølet på grunn av store mengder humle. Vi er fremdels spent på det endelige resulatet.

Tjekkisk Pils

Tjekkisk pils var vårt første undergjæte øl og sånn sett veldig spennende, dette ølet skal lagres i 4 måneder og er klart i mai- test smaking har allikevel bekreftet at et bra øl er på vei.

Bitter Stout

Med friskt mot så gikk vi igang med Bitter Stout, vår leverandør hadde en dårlig dag på jobb og sendte oss litt feil ingredienser, til tross for dette så ser vi at lagring gjør dette brygget godt.

20.11.2012 så tappet vi vårt fantastiske juleøl, dette var et mørkt fint brygg som har fått mye skryt, passelig mengde skum og en rund fin karamell smak. Ølet vil inngå i 2013 kolleksjonen og årets gavepakning. Vi gleder oss allerede.

I begynnelsen av oktober 2012 så satt vi vårt første brygg, dette var et tradisjonelt Lys Ale, med friske råvarer fra Brattsberg. Tatt i betraktning av noen oppstartsproblemer så må vi si oss fornøyd med dette ølet og det vil helt klart produseres på nytt og inngå i porteføljen. Dette er uten tvil damenes favoritt.