Olympisk stemning på vasetet afterski

Med navnet "Vaseløpet" på det sportslige familiearrangementet på dagen, måtte "Vasete Afterski" bli navn på kveldsarrangementet (nb: kun for de voksne) på kvelden. Igjen en stor suksess - med god mat, god musikk og stor OL-stemning i stua. 

Arrangementer

Tngsaker Mikrobryggeri og Tingsaker bryggeriforening liker at det skjer noe. Trivelige kvelder, turer og ikke minst konkurranser står alltid høyt på listen. Det er både åpne arrangementer som inkluderer våre venner og lukkede for bryggeriforeningen med familier.

På denne siden vil du finne informasjon om arrangementer som har vært og fremtidige.

 

 

19.10 Oktoberfest (Lukket arrangement)

Vi følger opp suksessen fra i fjor og arrangerer også i  år oktoberfest- vi gleder oss.

Mesterskap i hjemmebrygging

16.11 så arrangerer Tingsaker mikrobbryggeri mesterskap i hjemmebrygging, terskelen for å delta er lav, så her er det bare å melde seg på (tingsakermikrobryggeri@gmail.com) Vi stiller med ordføreren til å åpne arrangementet og proffe dommere, i tillegg så vil det bli en publikumsjury. Arrangementet blir på Hotel Norge i Lillesand og åpent for publikum.

Vel gjennomført vaseløp og vasete afterski

Over 90 deltakere på lørdgens vaseløp og 70 på afterski på Meta Hansen huset, en super dag  var kommentaren, med god mat og musikk så blir dette en ffest for historiebøkene.

Vaseløpet og Vasete Afterski

Lørdag 2. mars så arrangerer Tingsaker Mikrobryggeri og Tingsaker bryggeriforening årets vaseløp og vasete afterski, dette er ikke et åpent arrangement, det betyr at om du enda ikke har fått invitasjon så har du dessverre et problem og får satse på at det er noe bra på tv denne kvelden.

Arrangementer 2012

Av fjorårets høydepunkter så vil vi nevne sommer på torvet i Kristiansand- kan anbefales, litt problemer dagen etterpå, men moro mens det stod på.

 

Og ikke minst oktoberfestivalen, dette var et høydepunkt for historiebøkene og vi bli en tradisjon, vi hadde og et vellykket vaseløp som ble etterfulgt av afterski. Årets Amazing Race var og en stor happening hvor vi hadde mange artige poster hvor barna bidro rundt i hele Lillesand.