Gjestebok

Innspill og meldinger legger du inn her, hilsen oss på Tingsaker Mikrobryggeri

Nettside 10. des, 2018

Sherri

Gjør slik du vil være, og snart blir du slik du oppfører deg.

Nettside 7. feb, 2018

celinaall

Elsker din andel og beste ønsker for deg

Nettside 21. jan, 2017

Ragnvalda

Eksistens er en merkelig handel. Livet skylder oss litt; vi skylder det alt. Den eneste sanne lykke kommer fra sløsing oss for en hensikt.

Nettside 11. jan, 2017

BettyMeeks

Tack för att du delar.

29. jan, 2016

Bryggmester bob

Leser at dere skal brygge i morgen. Tenker det er lurt hvis Kurt skriver ned alt dere mangler, for så å sende det på Mail til meg. Da kan jeg levere det i morgen tidelig.


Hilsen Lillesand ølsmie, deres faste leverandør av ingredienser som dere mangler

14. okt, 2015

ensomlurerpåmyerart

Hvor finner jeg info om ølmesterskapet på hjemmesiden deres. Dette virker amatørmessig. Får ikke klikket på linken til fb siden heller.

2. jun, 2015

Klara klukk

Her er det noen som har gått på snørra! Sigbjørn skrev før turen til skagen,at det skulle komme oppdateringer fra turen underveis. Har det vert såpass vilt,at det ikke kan vises ,eller var Sigbjørn så på snurren at han ikke var i stand til å skrive

28. mai, 2015

Redaksjonen

Hei klara

Ser at du snoker rundt på ryktebørsen,ikke bry deg om dette, det er rykter satt ut av andre bryggerier.

26. mai, 2015

Klara klukk

Jeg har vert inne på LATSABB.NO. Der leste jeg at noen skulle sykle til skagen med EL sykkel!!! Er det mulig,snakk om å være lat.

11. apr, 2015

Bmb

Vil bare takke for tilliten dere har gitt meg.ser dere skriver at dere har gjort noen spennende valg,og dristige valg.har en liten anelse om hvilken kategori jeg ligger under.litt 'rart' å bli leder for venneforeningen i tmb.når jeg selv har mitt eget
bryggeri,men dere er grunnen til at jeg starta microbryggeriet mitt,så dette er stor stas.jeg beklager alt tullet jeg har skrevet om Kurt og fløte,det er noe jeg har blitt presset til å gjøre fra Maas microbryggeri.

28. mar, 2015

B.m.b

Meningen min var at han skulle kvitte seg med pannebåndet, ikke få ett nytt ett.
Det at folk har blitt skremt når de har møtt herr fløte i skogen,har nok med andre ting å gjøre.

23. mar, 2015

ensomlurerpåmyerart

En liten beskjed til BMB. Jeg så Vidar her om dagen og han har fått nytt pannebånd fra Trimtex. Mener det er sponset av Lillesand turforening. Det var mange som hadde møtt han på ville veier i skogen og ble lettere skremt av dette pannebåndet.
Men
nå er alt i skjønneste orden.

29. jan, 2015

ensomlurerpåmyerartogvaogtilharettsvar.

Kjære BMB jeg har også sett dette. Jeg er på saken for å finne ett som kan passe han.
Har ett liggende fra Nagano, men det er vel heller ikke så lurt.
det nytter ikke si noe til han for han hører ikke så bra, men han lukter ganske ok.

29. jan, 2015

Redaksjonen

Hei BMB
Vi ser problemet og har sendt det over til personalavdelingen. Vi håper av en av våre sponsorer kan skaffe Vidar ei ny lue.

27. jan, 2015

B.m.b

Har litt på ølhjerte igjen.
Jeg traff Vidar fløte her om dagen,på vei opp til kniben. Der kommer han gående med det nydelige pannebåndet sitt.
Kan noen fortelle til Vidar at ol på Lillehammer ble avsluttet for over 20 år sia.
Gi den mannen
en lue,før jeg gjør det.

28. des, 2014

Bryggmester bob

Først vil jeg bare takke for hyggelig besøk
I går kveld.
Skal hilse fra min sønn Jan Magne,men han likte ikke at noen hadde blanda sammen legoen som han holdt på med.
Så lurer jeg på en ting om Kurt.
Er han en sånn fyr som klemmer på alt
å alle,eller er han bare veldig glad i meg?
Tror jeg fikk 4 klemmer av han i går.

27. des, 2014

Bryggmester bob

Utrolig stas å kunne være behjelpelig med litt calscade humle til brygget deres,noe som er lurt å kjøpe før man begynner å brygge..Er det Kurt som har ansvaret for innkjøp?

27. nov, 2014

Redaksjonen

Hei Ølhund fra Stavanger, takk for hyggelig tilbakemelding på våre øl. Som du sikkert fikk med deg så fikk APA en soleklar serier under publikumsprisen.

27. nov, 2014

Redaksjonen

Hei
Takk for hyggelig melding fra Lillesand Ølsmie, dere var med på å sette farge på arrangementet og gledere oss til å se dere tilbake neste år.

23. nov, 2014

Bryggmester bob

Vil bare gi honnør til alle på Tingsakermicrobryggeri, som arrangerer en festival som gjør at en enkel mann på 40 år fra furuheim,har en uforglemmelig dag på metahuset.de andre fra Lillesand ølsmie er strålende fornøyde.vi er klare for neste år ,da skal
vi gi Niklas grønning større konkurranse.

19. nov, 2014

Ølhund fra Stavanger

Vil bare skryte av det gode ølet dere lager. Smakte på American Pale Ale og Tjekkisk pils under Lillesand Ølmesterskap 2014.
Meget gode begge to!!!

24. okt, 2014

ensomlurerpåmyerart

hei Bob. Ikke Lett rømme heller vil jeg tro.
Dette blir jo rene mestermøte innenfor ølbrygging. Da er det vel ikke på sin plass å ta med en liten unge.

16. okt, 2014

Bob

Rømmegrøt! Ha ha ha

16. okt, 2014

Redaksjonen

Hei Bob
Vi er i rute og vi nærmer oss 40 ulike øl som skal testes- dette blir kanon og kommer ikke til å bli avlyst.

15. okt, 2014

Bob

Håper dere er i rute til ølmester 2014.
Det verste som kan skje nå,er ikke at huset brenner ned!- eller at Inger Marie vil gå fra meg!- eller at jeg mister jobben.
Blir dette avlyst! Da blir det krise.
Stå på jeg!,gleder meg som en liten unge!

Vet
dere forresten hva de ikke serverer til middag i norske fengsler?

15. sep, 2014

Bryggmester bob

Ser at dere skriver at Kurt palm er flink til å sette seg inn i nye ting,og at han ikke er redd for for å prøve nye ting.Jeg skal være enig i at å prøve nye ting det det kan han ,men å sette seg inn i nye ting det er det verre med.jeg var på fotball kamp
med Kurt i Kvinesdal for å se døtrene våre spille.kurt fikk det store ansvaret med skrive ned resultatet underveis,han fikk penn å papir satt en strek for hvert mål til hjemmelaget og bortelaget.Tror dere Kurt klarte dette uten å feile? Kan det være så vanskelig!

15. aug, 2014

En som må si no

Jeg skal ikke blande meg inn i bryggeriet deres ,men de 2 nye ansatte ,Cato og Elisabeth er de det rette for bryggeriet deres? Jeg kjenner en som var på narspiel hos dem ,og han ble servert bare samboca!! Den må ha vert sprita opp litt for han jeg kjenner
ble veldig svingstang.han våkna på jordet m post og teletilsynet med gress i kjeften,før han deretter fant sin sykkel på hotell Norge. På sykkel hjem trynte han så inn i helvete at leppa ble dobbel så stor.nå går han på jobb hver dag med brist i ribbeinet
og offer seg. Håper Cato og Elisabeth serverer øl neste gang til han jeg kjenner.ha en fin dag,

17. apr, 2014

ensomikkelurerpåsåsmyelenger

det høres flott ut. Men da blir det min første påske i år uten påskebrygg fra tingsaker. Må vel bare ta til takke med noe industriøl da. Dette blir en stusselig påske.

15. apr, 2014

Redaksjonen

Hei du som lurer på mye rart, selv om påska er sen i år, så kom den som julekvelden på kjerringa. Det betyr at i år så kommer det ikke noen egen påskeøl fra Tingsaker. Men som du ser på hjemmesida vår så har vi mye annet på gang som passer godt i sekken.
Det er og verdt å nevne at vi nå i påska skal lage årets feriepils. Er du heldig så er det mulig det blir en liten smaksprøve.

15. apr, 2014

ensomlurerpåmyerart

lenge siden det har vært noe jeg lurer på nå, men nå lurer e på om det kommer en ny påskeøl fra dere snart. påska er jo en ølhøytid

17. nov, 2013

per kristian olsen

Jeg vil bare takke alle bryggere og dommere for at Lillesands første ølmesterskap ble en suksess. Takk til alle publikumere som også var innom. Uten dere så hadde det ikke blitt så bra som det blei. Vi er ikre på at dete blir en tradisjon fremover nå.

1. sep, 2013

Blindleia - Jarl og Henning

Hei
Hvordan går det med mesterskapet? Er det nok påmeldte? Har inntrykk av at ikke folk har helt fått det med seg, kan vi hjelpe med promotering? Kan mekke en event på face og ta kontakt med de vi kjenner i bryggemiljøet hvis dere ønsker-

Hva
med kategorier? Hvor mange flasker skal leveres pr? Er det norbrygg som stiller med dommere? Har dere søkt norbrygg om støtte? Hvor og når blir starter billettsalget?

16. aug, 2013

ensomlurerpåmyerart

Dette mesterskapet som dere snakker om er det da snakk om å sitte på ei brygge å drikke flest mulige ølmerker da eller?

Nettside 16. aug, 2013

ensomlurerpåmyerart

hei igjen bryggesjauere.
lurte på en liten ting, eller kanskje en ny ide til dere. Sup og stup er jo i skuddet i Lillesand, hva med å dra den helt ut så det blir komplett og lage brygg,sup og stup, det passer jo ikke så værst.

16. aug, 2013

Ensomerbestpåfinn.no

Hvorfor er ikke denne fantastiske hjemmesiden lagt ut på Facebook !

4. jul, 2013

Redaksjonen

Til ensomlurerpåmyerart.
Det høres ut som en god ide, eller om du f.eks. har pusset opp kjøkkenet og ikke er helt fornøyd så kan du jo gi snekkeren en flaske med Bitter Håndtverk!

4. jul, 2013

ensomlurerpåmyerart

pils til Reise er jo en glimrende ide,for da kan man jo drikke noen juleøl først og så gå over til Pilse til Reise så blir det jo som Reisen til julestjernen. Går det tror du?

4. jul, 2013

Redaksjonen

Til ensomlurerpåmyerart!
Ut fra spørsmålene dine så forstår jeg at du er glad i Blond øl. Den kan absolutt drikkes i andre måneder og. Juleølen blir og bare bedre og bedre og som kjent varer jula helt til påske.

4. jul, 2013

ensomlurerpåmyerart

hei. ser nå at dere skal lage Blond Oktober. lurer på om den kan drikkes i noen andre måneder, eller om den er dårlig da. Et høstøl er jo litt bedre tid på. Juleøl er også kanskje litt kort tid å drikke alle disse ølene på.

17. apr, 2013

korken

Jeg må få takke hele teamet til pølsesnabben for et meget godt produkt. Etter å ha forsket på dette i over ett år så må jeg si sluttproduktet er enestående. Nå skal det pakkes og merkes før det kanskje dukker opp ved en øl i nærheten av deg.

16. apr, 2013

Pølsesbabben

So va månader med prøving, feiling, søvnlause netter og litervis me tårer og snørr over .... første prøveleveranse av Tingsakerbeerwurst levert......

5. apr, 2013

Redaksjonen

Hei en som lurer på mye rart.

Vi får med jevne mellomrom mange spørsmål til redaksjonen her, men dette tar vel kaka, har du noen gang prøvd å fortøye båten i en flaske, tenker du på flaskepost. Du kan jo tenke deg hva som vil skje om det BRYGGER
opp til storm!

5. apr, 2013

ensomlurerpåmyerart

hei. har hørt en del om alle disse bryggene deres. Skjønner at dere har mange, men har dere en til overs som e kan legge båten ved?

5. apr, 2013

ensomlurerpåmyerart

HEYYYYYY!!!!!!
Nå er det bekreftet fra produkjsonslinja vår. Tingsaker mikrobryggeri sin egen ølpølse er i produksjon. Den skal være klar for prøvesmaking om 14 dg.
Banebrytende prosjekt vi er i gang med nå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prøv
å følg den som tør.

15. mar, 2013

Redaksjonen

Ja, det var en morro fest Geir, hyggelig at du stakk av med en stor del av premiene, det legger jo og press på deg før neste år og jeg regner med at du trener og gjør det som må til. Når det gjelder Kåre Ivar så er det bare og håpe at han kommer sterkt
tilbake og tar revansj til neste år.

10. mar, 2013

korken

Det er nå muligheter for at vi i nær frmtid lanserer et tilleggsprodukt fra vårt bryggeri. Nemlig vår egen ølpølse. den er nå under utvikling på labratoriet til tingsaker mikrobryggeri. Kommer tilbake med denne når den er klar fra pakkeriet til sigbjørn.

10. mar, 2013

Skiflyvningsmesteren

Må bare få takke for et fantastisk arrangement forrige helg :)) Å bli ski flyvningsmester og kveldens mest vågale tok på, kroppen var helt utslitt på søndag. Håper at Kåre Ivar stiller i herreklassen neste år - nå har han jo god tid til å trene...

15. feb, 2013

Ensomlurerpåmyerart

Hei nå har jeg prøvd ølet. Og la humla suse seier e bare. Den humla der va jo heilt kanon i øl. Takk for at dere fikk me te å endre synet på humla. Nå har e hatt noen stykker å synet endrer seg mere å mere. For ei humle

15. feb, 2013

Sigbjørn

Nydelig øl nytes i høyden, nå sitter vi på hovden og nyter medbrakt, skål og god helg

9. feb, 2013

Vidar f

Eg er heilt imponert yve denne fine sida. Den står heilt i stil med det ytterst proffe og smakfulle brygget som vert produsert av Tingsaker Mikrobryggeri

9. feb, 2013

"Pølsesnabben"

Flott si dåke har her :-) Men ser dåke manglar årntlie Bierwurster til ølla dåka !!!!
Gler meg t 2. mars !!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. feb, 2013

korken

Til monika.
Der er nå en gang slik at foreninger med få ansatte så kan ikke alle være representert til en hver tid. Det er nok derfor du vil ofte oppleve at bryggeriet er representert med en ansatt. Dette for å rekke over flest mulig steder der vi
er ønsket.
Nå svarer jeg for min del, for de andre medlemmene er ute på oppdrag og vanskelige å få kontakt med. Så det kan nok dukke op flere meninger om dette.
Vi er iallefall opptatt av å stille med de folka som tilenhver tid passer best til de forskjellige
oppdragene vi får invitasjon til.

9. feb, 2013

Bryggeri venn Monika

Ser en av deres medhjelper har gjort det utrolig godt i Holmenkollen marsjen :) Så derfor vile nå sende ut en utfordring til resten av bryggeri forreningen om å stille i Holmenkollen 2014 :)

6. feb, 2013

Webredaksjonen

Hei, takk for spørsmål og innspill så langt, her er et kort svar på et par av de siste, ang humle i ølet vårt- så stikker ikke denne, selv om det dagen derpå kan virke slik, når det gjelder bedriftsbesøk,smaking o.l.- det kommer, bare vær tålmodig.

5. feb, 2013

Nysgjerrigper

Fin side.
Selv for en som ikke drikker øl, enda!
Hvordan er det med et "bedrifts besøk" ala Nøgne Ø?

5. feb, 2013

lurerpåendelrareting.

Hei. har hørt at dere bruker humle i ølet.Hvordan går det egentlig? E stakk mæ på ei i sommer å det gjorde vondt. Er det trykt å drikke deres øl da?

5. feb, 2013

Inger Marit

Veldig bra,,,, gleder meg til å smake:-) Lykke til

4. feb, 2013

Nysjerrig

Hallo, har hørt mye om dette ølet men jeg finner det ikke i butikkene- hva skjer? Gi beskjed om hvor jeg kan få kjøpt det.